Magasin Min Jakt #10 2015

I årets sista nummer jagar vi björn vid världens ände, njuter av klingande drev i Kroatien, blir strandsatta på en öde ö där vi jagar för att överleva och bjuder på de bästa julklappstipsen – det här får du inte missa! (mer…)

Grymt stor galt – över ett halvt ton!?!

Alltid svårt att avgöra storleken på ett vildsvin när skytten sitter bakom som här, men texten under fotot anger i vilket fall som helst vikten till hela 520 pannor. Ett riktigt lok är det i vilket fall som helst, och vi på Magasin Min Jakt lyfter på hatten… (mer…)

Magasin Min Jakt #9 2015

Vi drar på spännande älgjakt i Jockfall med video på ståndskall och avslut, testar jaktställ, anorak, rygga och kängor från Härkila, skjuter en doublé på älg och vildsvin, skriver om heta nya jaktprylar, smakar på polsk hetta och pürschar på vingårdens hjortar innan vi avrundar med Boeuf Bourguignon och rökt rådjurssadel – gratis som alltid! (mer…)

Björnfajt i trädgården!

Bara två björnar som slåss i trädgården – inga konstigheter… (mer…)

Vildsvin – inte att leka med

För att citera en jaktkompis till oss på Magasin Min Jakt: ”Vildsvin skall man ha respekt för helt enkelt!” (mer…)

Magasin Min Jakt #8 2015

Grattis jägare – här kan du läsa nya numret av Magasin Min Jakt, gratis som alltid! (mer…)

Heta prylar!

De senaste jaktprylarna – alltid i Magasin Min Jakt! (mer…)

Magasin Min Jakt #7 2015

Nya numret bjuder på Marko Lehtosalos första vilt, flyt i älgskogen, heta prylar, hjortjakt i Skottland med magiska bilder, tester av utrustning och vapen, lyxmiddag på 20 minuter och årets största tävling med en Blaser R8 Professional Success! (mer…)

Magasin Min Jakt #6 2015

Vi testar nya prylar, sikten och vapen, jagar i öknen, smygstartar bockjakten, provar Normas nya blyfria ammo under jakt, grillar hamburgare, drar ut på löshundsjakt efter älg, kollar in en ny storbutik och mycket mer. Häng med! (mer…)

Första skottet i Afrika

Varje jakt har sin egen attraktion och varje land har sin egen specifika charm. Men vad är så fascinerande med Afrika? Häng med Michael och Simone till Namibia i jakten på kudu – Afrikas spöke… (mer…)

Heta prylar!

De senaste jaktprylarna från de ledande tillverkarna – alltid i Magasin Min Jakt! (mer…)

Magasin Min Jakt #5 2015

Årets tävling – VINN EN BLASER R8 Professional Success värd 35 975 kr, mytomspunna råbockar, heta prylar, vapentest, Afrikajakt, pürschjakt på vildsvin, coola Bolthron, nya dämpare, optik med mera, gratis som alltid! (mer…)

Heta prylar!

Heta nyheter från Bearskin, vapenrengöringssystemet Froglube, nytt från Leatherman, ett kikarsikte som fått en rejäl makeover, smart förvaring, en ficklampa som lyser upp hela skogen, en stormtändare, Härkilas nya högteknologiska kängor, snudd på oförstörbara solglasögon med mera – vårt urval av nya heta jaktprylar! (mer…)

Magasin Min Jakt #4 2015

Hagelskytte inomhus, hjortjakt dygnet runt, älg i hägn, stekheta jaktprylar, hundgurun Keith Mathews, adrenalinfylld zebrajakt och en sommarspecial, Grillomania. Plus tester och annan härlig jaktläsning! (mer…)

Real Hunting Adventures | Kamchatka

Häng med Magasin Min Jakts Jens Ulrik Høgh till det frostbitna Kamchatka på en tuff älgjakt i snön – det kan inte bli kallare! (mer…)

Älgjakt med tjejlaget

Precis när vi tror att vi ska bli utan älg den här dagen så brakar det till och Pixi börjar skälla, sen brakar älgarna iväg, och de går rakt emot oss. Inger sjunker ned på knä för att ta stöd och när ekipaget stannar till tar hon ett djupt andetag och kramar avtryckaren. Kalven rasar omkull och kon sparkar igång och försvinner med Pixi efter sig. (mer…)

Nya heta prylar!

Vi älskar nya jaktprylar, det är inget att sticka under stolen med. Här bjuder vi på ett urval av de allra senaste, hetaste prylarna – mycket nöje! (mer…)

Magasin Min Jakt #3 2015

Älgjakt i Kamchatka, eftersök med Calle Ekström, jakt i Namibia, Zeiss Victory V8 1,1-8×30, hemladdat för ”Dummies” del 1, nytt kindstöd, 10 stekheta prylsidor, italienska fullblodet Fabarm Elos Black Diamond, pecanträrökt oxfilé som smälter i munnen, en lyxig dubbelstudsare, älgjakt med tjejlaget m.m. Helt gratis! (mer…)

Afrikafeber – Jakt i Afrika

För drygt 20 år sedan var Abraham N Grimstvedt hemma hos en kompis som hade varit och jagat i Afrika. Väggarna var prydda av magnifika troféer och det tog inte lång tid innan Abraham hade övertalats att åka med på en resa. Efter det är han fast – han har drabbats av allvarlig Afrikafeber… (mer…)

Rådjur på grillen

I början av januari satt jag på pass strax utanför Höör. Jag hade precis som vanligt kommit dit i god tid innan solens strålar börjat vandra över horisonten, precis som sig bör vid pürschjakt på rådjur. (mer…)

Kanal: MinJakt

overlay-image
overlay-image
overlay-image

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!