Viktor Philipson´s South Africa WATERBUCK and STEINBUCK

(mer…)

Viktor Philipson´s South Africa Black Springbuck

(mer…)

Viktor Philipson´s South Africa KUDU

Alla som åker till Afrika brukar komma hem med en Kudu. Ja, eller alla som e kloka nog för att vara där för att jaga i alla fall. Så varje gång någon kommer hem därifrån får man 30 färska Kudu bilder nertryckt i halsen. Detta gjorde att jag inte var så jävla imponerad av Kudun när jag först såg den. Men efter att ha sett hundratalet Kudu´s under veckan och för att VERKLIGEN gå bankrupt bestämde vi oss för att ge oss ut på jakt efter afrikas kanske mest ikoniska antilop ”det gråa spöket” (mer…)

Viktor Philipson´s South Africa ORYX

I detta avsnitt jagar vi en av Afrikas vackraste antiloper, Oryxen. (mer…)

Viktor Philipson´s South Africa CARACAL & DUIKER

Vi satt vid brasan och avnjöt en wirre när det ringde på Antons telefon. En Röd-Lo eller Caracal som den kallas i Afrika, hade tydligen gett sig på grannens får. Vi åkte dit så fort solen gick upp morgonen efter. Med hjälp av ett team ryttare med hundar fick vi snabbt upp spåret…. (mer…)

Viktor Philipson´s South Africa BLESBUCK

(mer…)

Viktor Philipson´s South Africa

Jag var i Syd Afrika nu i våras för att hälsa på en av mina äldsta polare, Erik. Vi skulle hänga ut i Johannesburg och mest ta det lugnt. Men efter 3 dagar var Erik tvungen att sticka iväg på jobb och lämnade således mig själv i J-burg. Jag älskar J-burg men det är väl inte världens roligaste stad att vara själv i så jag bestämde mig för att sticka ut och jaga lite istället. Mest för att fördriva lite tid och se lite av landet. Det hela spårade ur och slutade i en jakt bonaza utan dess like. (mer…)

Viktor Philipson´s New Zealand FERAL GOATS

Detta är ett av dom första avsnitten som vi spelade in på NZ. Fråga mig inte varför jag släpper det som sista avsnitt i min serie Viktor Philipson´s New Zealand, det blev bara så. Jag kommer garanterat återvända till NZ inom kort och förhoppningsvis spela in flera avsnitt men detta är som sagt det sista för den här gången. I detta avsnitt jagar vi vild getter i bergen ovanför Kaikoura. Get jakt på NZ är relativt krävande lite beroende på vart man jagar dem men orkar man bara gå lite så finns det inget vilt på NZ som erbjuder flera skott tillfällen. Man gör dessutom en god gärning i att skjuta getter i och med att dom är nästan lika talrika som kaniner och förstör väldigt mycket skog och mark genom överbetning. Hoppas ni gillar avsnittet! (mer…)

Viktor Philipson´s New Zealand WILD RAMS

Om du kommer från till exempel Gotland och älskar får, så är detta avsnitt inget för dig. Vi jagar nämligen just (vilda) får på södra ön. Först med gevär och sen med pil och båge. Lite annorlunda kan man säga men också väldigt spännande. Om ni inte prenumererar på kanalen så tänker jag skänka pengar till APU.

(mer…)

Viktor Philipson´s New Zealand SAMBAR DEER

Det är en flåsande, långhårig tjockis som dyker upp på norra ön efter en dust med det goda livet i Sverige. Som tur e har guiden Jason fyrhjuling och ett gevär som enligt honom själv minskar risken för att behöva gå längre sträckor. Vi jagar asiatisk träsk hjort, påfågel och kalkon. Skit mysigt och helt klart sevärt. I alla fall enligt mig. Puss och kram.

(mer…)

Läs mer i arkivet

Kanal: MinJakt

overlay-image
overlay-image
overlay-image

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!