Viktor Philipson´s South Africa

Jag var i Syd Afrika nu i våras för att hälsa på en av mina äldsta polare, Erik. Vi skulle hänga ut i Johannesburg och mest ta det lugnt. Men efter 3 dagar var Erik tvungen att sticka iväg på jobb och lämnade således mig själv i J-burg. Jag älskar J-burg men det är väl inte världens roligaste stad att vara själv i så jag bestämde mig för att sticka ut och jaga lite istället. Mest för att fördriva lite tid och se lite av landet. Det hela spårade ur och slutade i en jakt bonaza utan dess like. Som tur var hade jag med mig en kamera och lyckades filma alltihopa. Det som bara skulle bli ett litet jaktäventyr på några dagar slutade i en helt ny serie med 10 avsnitt. Eftersom ni alla verkar ha myror i brallorna och kollar på mina andra youtube filmer i ca 12 minuter i snitt (enligt youtube´s statistik) så har jag nu gjort filmerna ca 10 minuter långa. Varje avsnitt innehåller jakt på 1-2 nya arter.

Så eftersom de flesta gått på semester och Sverige bjuder på finväder tänkte jag att det kunde passa bra att släppa några avsnistt redan idag! Om ni inte redan är industrisemesterfulla se till att bli det. Sen kan ni gå in på min youtube kanal ”Viktor Philipson” och (förhoppningsvis) njuta av min nya serie som inte helt otippat kommer heta ”Viktor Philipson´s South Africa”

I första avsnittet jagar vi White Springbuck!

Kanal: MinJakt

overlay-image
overlay-image
overlay-image

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!