Viktor Philipson´s New Zealand FERAL GOATS

Detta är ett av dom första avsnitten som vi spelade in på NZ. Fråga mig inte varför jag släpper det som sista avsnitt i min serie Viktor Philipson´s New Zealand, det blev bara så. Jag kommer garanterat återvända till NZ inom kort och förhoppningsvis spela in flera avsnitt men detta är som sagt det sista för den här gången. I detta avsnitt jagar vi vild getter i bergen ovanför Kaikoura. Get jakt på NZ är relativt krävande lite beroende på vart man jagar dem men orkar man bara gå lite så finns det inget vilt på NZ som erbjuder flera skott tillfällen. Man gör dessutom en god gärning i att skjuta getter i och med att dom är nästan lika talrika som kaniner och förstör väldigt mycket skog och mark genom överbetning. Hoppas ni gillar avsnittet!

Jag har just klippt klart tio nya avsnitt från Syd Afrika som jag kommer släppa på min Youtube kanal inom kort! Så håll ögonen öppna mina kära vänner!

 

Kanal: MinJakt

overlay-image
overlay-image
overlay-image

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!