Magasin Min Jakt #2 2015

Minkjakt med Rasmus Boström från Bearplay, de hetaste nya jaktprylarna, obotlig Afrikafeber, nya Sako A7, dubbelt välgörande rävjakt med riktigt bra hundar, magnifika exemplar av ibex på monteria, hårdtest av nya Norma Tipstrike i Polen, grillad rådjursstek och en ripjakt att minnas – Magasin Min Jakt #2 2015 är här!

Magasin Min Jakt #2 2015

 

Föregående nummer: Magasin Min Jakt #1 2015

Kanal: MinJakt

Gåsjakt när den är som bäst!

Dags att ladda upp inför höstens gåsjakter! En av de bästa filmerna som har gjorts kommer från Lindroth/Norin. Extremt bra filmat, och du får lära dig mer om ...
overlay-imageGåsjakt när den är som bäst!
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageMagasin Min Jakt

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconFölj oss på Instagram!