Ad

Sauer 101 Classic

Sauer visade upp sitt nya gevär på IWA mässan tidigare i år. Den är visserligen placerad i det lägre prissegmentet av Sauers sortiment men efter att ha skjutit med den kan vi konstatera att den fortfarande andas den kvalitet som Sauer är känd för. Sauer har bland annat i sin ”budget” modell visat att en sak tummar man inte på och det är precision. Sauer 101 finns i både syntet och valnöt. Idag är det träbössan som vi har nöjet att skjuta med på Ulfborgsskjutbana i Danmark. Denna skjutbana är en av Zeiss välanvänd testbanor där man skjuter på avstånd…

Till Reportaget >>

IMG_1416

Reds

Jag och Matilda började vår resa med att hyra en campervan som vi road-trippade igenom hela Södra ön med. Meningen med det var självklart att se så mycket som möjligt av landet, men också för att få en känsla av terrängen vi skulle jaga i, lära oss kartor och prata med folk i jaktaffärer för att på så sätt få så mycket ”inside information” som möjligt. Alla som vi stannade och pratade med var mycket vänliga och ville mer än gärna hjälpa till och byta hemligheter. Ett tips är att prata om älg.

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Råbock lockas fram

Vi var ute för att spana efter vildsvin, men vi kunde inte låta bli att plocka fram lockpipan när vi såg en lite råbock 300 meter bort. Efter ett par pip var han nära, riktigt nära.
overlay-imageRåbock lockas fram
overlay-imageZEISS Fieldshooting Weekend  500 S&W Funshooting
overlay-imageDuvjakt med Ulf Lindroth

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.