Vildsvinsfeber 1200x630

Vinn Vildsvinsfeber 6!

I samarbete med Classic Vapen lottar vi ut två exemplar av Vildsvinsfeber 6 med med prins Franz Albrecht! Det är grymt enkelt att delta

Till reportaget >>

m4s0n501
Prylarna 1200x630px

Nya jaktprylar – dregelvarning!

De hetaste prylnyheterna först – bara i Magasin Min Jakt! Hörde du om han som hade för många jaktprylar förresten? Nä, inte vi heller… ;-)

Till reportaget >>

Smycken1200x630

Paula Lindgrens trofésmycken

En troféring formgiven av Paula Lindgren. Hon gör ringar, manschettknappar, armband och andra smycken av tomhylsor med sin speciella design. Hur gick det till när hon blev ett fenomen inom jakten?

Till reportaget >>

Bruno

Dyrgripar och skithundar.

Hur tillgänglig är jakten för allmogen egentligen? Allt från att allmogen fritt kunnat jaga till en förmån endast förbehållen den av kunglig eller adlig börd, har förekommit historiskt sett om vart annat. Regleringar och ekonomiska intressen har gjort att det idag finns bägge delar representerade i jägarkåren och det ena utesluter säkert inte det andra. Det jag har mött under åren är en utveckling som i hög grad gjort jakten till en prylsport och ett fritidsintresse som andas samhällsstatus. Även det på gott och ont. Det knyts band mellan människor i skogen, till gagn för mycket och det skapar arbetstillfällen.

Till Bloggen >>

m4s0n501
gwolf40

Värnare, Vargens största fiende.

I och med dagens informations samhälle som vi lever i, kommer man i kontakt med mycket människor som man annars inte skulle ha nöjet att träffa. Av alla kommentarer, insändare och debattartiklar som jag läst genom åren kan jag bara dra en slutsats. Nämligen den att folk är spritt språngande galna och begåvningsnivån på vissa människor är långt under den som krävs för att öppna en dörr, göra fika eller se längre än vad ens näsa räcker. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Rapphöns påLångtora med Min Jakt

En varm dag i september, rapphönsjakt på Långtora gård utanför Enköping. En skön dag som visar hur trevligt och socialt det kan vara med fågeljakt.
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon