Prylar 1200x630px

Nya jaktprylar!

Finns det något roligare att läsa om än nya, heta prylar? Självfallet hittar du de nya jaktprylarna först i Magasin Min Jakt! Klicka på bilden för att börja läsa…

Till reportaget >>

m4s0n501
Sauer404_1200x630

Sauer 404 – Världspremiär!

Det har länge ryktats om ett nytt jaktgevär från Sauer och de flesta har förväntat sig en repeter som skulle vara en utveckling av modell 202. Nu är den här – Sauer 404. Vi är bland de första i världen att testa – på skjutbana och under jakt.

Till reportaget >>

Ettan zoom 1200x630px

Magasin Min Jakt #1 2015

I årets första nr av Magasin Min Jakt jagar vi vildsvin i Sverige och mufflon i Kroatien, testar nya Sauer 404 och Aimpoint Micro H-2 och bjuder på reportage, prylar, mat och dryck – naturligtvis helt gratis som alltid!

Till reportaget >>

Rävvak1200x630

103 rävar på tre år!

Runt den lilla kojan står några stora vita plastbehållare och sprider en odör, men tack och lov är innehållet nu fruset. Man skulle lätt kunna föreställa sig doften efter några dagar blida. Nä, det luktar inte gott runt kojan, det gör det inte. Man skulle gott kunna säga att det luktar räv.

Till reportaget >>

IMG_4534

Trolle-Holm

Det är alltid med blandade känslor man går på årets sista jakt. Dels är det otroligt sorgligt när man sitter i bilen på morgonen och förnimmer sig bort till den lilla viltåkern den 16 augusti, solen håller på att gå upp och färga dagen med de sista sommar strålarna som på något visst sätt bär med sig ett aprikosfärgat löfte om höst. De första hundskallen på årets första drevjakt kommer till en när man slumrat till utanför Södertälje, man börjar gå igenom alla lyckade skott tillfällen, de misslyckade samt alla de gånger som det var så otroligt nära. Man blir glad när man tänker på alla nya vänner man skaffat sig under årets jakter och alla skratt som har delats.

Till Bloggen >>

m4s0n501
IMG_4451

Jakobsberg

Jakter på Jakobsberg hör till en av årets höjdpunkter. Mest för det härliga gänget som jagar där. Ett gäng djursholmare som inte kan skjuta. Eller skjuta kan dom, men med att träffa, är det så där. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Rapphöns påLångtora med Min Jakt

En varm dag i september, rapphönsjakt på Långtora gård utanför Enköping. En skön dag som visar hur trevligt och socialt det kan vara med fågeljakt.
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon