Yukon 1200x630px

Älgjakt i Yukons vildmark

Två norska jägare gör verklighet av sin dröm, lockjakt på Alaskaälg i den kanadensiska vildmarken. Mycket är skrivet om Nordamerikas största hjortdjur, men de två jägarna kommer att få lära sig att det inte är så lätt som en del jakthistorier hävdar.

Till reportaget >>

Prylar 1200x630px

Nya jaktprylar!

zv7qrnb

De senaste jaktprylarna – direkt på din datorskärm, i mobilen eller på surfplattan!

Till reportaget >>

Alexandra 1200x630px

Så tar du bättre trofébilder

Det är lättare än vad du tror att ta bra bilder, och det behövs ingen dyr utrustning för att lyckas. Vi jägare har dessutom ett ansvar att visa det fällda viltet respekt – här får du bra tips!

Till reportaget >>

IMG_1998

Insjö-delikatesser, Frankrike och Vildfår

Jag var hemma i Sverige en sväng nu i juni för att hälsa på vänner och för att insupa den så omtalade svenska sommaren samt för att stilla det Svenska delikatess suget man bygger upp utomlands. Trots att det bara var några grader över nollan mestadels av tiden så hade jag det faktiskt riktigt trevligt. Jag åkte bland annat ut till min gamle vän Charlie för att jaga vildsvin samt att titta lite i taket. Det var mycket lyckat, i alla fall på den senare punkten. Det började med att vädret höll oss inne framför brasan, där vi stiftade bekantskap med en viss Nils-Oscar. Närmare bestämt 4 plattor av denne gudomligt goda herre från Södermanland. Det mötet ledde till att jag skulpterade om häckarna i trädgården, samtidigt som det bjöds på döds-metal i ett par hörselskydd med inbyggd radio, där kanal-bytar-knappen gett upp någon gång under 90-talet. Kul var det, men fint blev det i alla fall inte. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Target -- snabba skott

I en grusgrop utanför Falkenberg smäller det oavbrutet -- det är Malisport och C-CAN som har fixat en bra dag för skytteträning. Reportaget hittar du på www.minjakt.se
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram
overlay-imageZEISS Fieldshooting Weekend  500 S&W Funshooting

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon