Prylarna 1200x630px

Nya jaktprylar – dregelvarning!

De hetaste prylnyheterna först – bara i Magasin Min Jakt! Hörde du om han som hade för många jaktprylar förresten? Nä, inte vi heller… ;-)

Till reportaget >>

m4s0n501
Smycken1200x630

Paula Lindgrens trofésmycken

En troféring formgiven av Paula Lindgren. Hon gör ringar, manschettknappar, armband och andra smycken av tomhylsor med sin speciella design. Hur gick det till när hon blev ett fenomen inom jakten?

Till reportaget >>

Älgjakt1200x630

Rush till premiären

Nu är det läge för det som många anser vara det bästa på hela året – älgjakt! Det är den tiden när skogarna fylls av förväntan, är det din tur att fälla drömälgen i år?

Till reportaget >>

DSC_0274

Framsteg och bakåtkast.

Att den moderna människan jagar med hänvisning till att vi i grunden är jägare och samlare kan jag nog inte ansluta mig till. Frågan är om det håller i dataåldern där även våra jakthundar är digitaliserade med GPS och kamera. Det är synnerligen svårt att som skithund klara sig undan, då inga hemligheter i skogen finns längre.

Till Bloggen >>

m4s0n501
gwolf40

Värnare, Vargens största fiende.

I och med dagens informations samhälle som vi lever i, kommer man i kontakt med mycket människor som man annars inte skulle ha nöjet att träffa. Av alla kommentarer, insändare och debattartiklar som jag läst genom åren kan jag bara dra en slutsats. Nämligen den att folk är spritt språngande galna och begåvningsnivån på vissa människor är långt under den som krävs för att öppna en dörr, göra fika eller se längre än vad ens näsa räcker. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Rapphöns påLångtora med Min Jakt

En varm dag i september, rapphönsjakt på Långtora gård utanför Enköping. En skön dag som visar hur trevligt och socialt det kan vara med fågeljakt.
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon