Pojken

Pojken på taket

Från ladugårdstakets nock kan han sitta och blicka ut över älvdalen. Från det passet kan han följa djurlivet på flera kilometers håll. Men det handlar lika mycket om att drömma sig bort en stund.

Till reportaget >>

p5rn7vb
Alexandra 1200x630px

Välkommen Alexandra Hellström!

Vi på Magasin Min Jakt är väldigt glada över att Alexandra Hellström kommer att skriva för oss framöver. Här bjuder hon själv på en kortare presentation där du även hittar adressen till hennes jaktblogg, från vilken vi lånat filmklippet nedan där Alexandra lockat fram en fin råbock.

Till reportaget >>

Prylar 1200x630

Nya jaktprylar!

De senaste jaktprylarna – direkt i din favorittidning!

Till reportaget >>

IMG_1998

Insjö-delikatesser, Frankrike och Vildfår

Jag var hemma i Sverige en sväng nu i juni för att hälsa på vänner och för att insupa den så omtalade svenska sommaren samt för att stilla det Svenska delikatess suget man bygger upp utomlands. Trots att det bara var några grader över nollan mestadels av tiden så hade jag det faktiskt riktigt trevligt. Jag åkte bland annat ut till min gamle vän Charlie för att jaga vildsvin samt att titta lite i taket. Det var mycket lyckat, i alla fall på den senare punkten. Det började med att vädret höll oss inne framför brasan, där vi stiftade bekantskap med en viss Nils-Oscar. Närmare bestämt 4 plattor av denne gudomligt goda herre från Södermanland. Det mötet ledde till att jag skulpterade om häckarna i trädgården, samtidigt som det bjöds på döds-metal i ett par hörselskydd med inbyggd radio, där kanal-bytar-knappen gett upp någon gång under 90-talet. Kul var det, men fint blev det i alla fall inte. 

Till Bloggen >>

p5rn7vb

Kanal: MinJakt

Target -- snabba skott

I en grusgrop utanför Falkenberg smäller det oavbrutet -- det är Malisport och C-CAN som har fixat en bra dag för skytteträning. Reportaget hittar du på www.minjakt.se
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram
overlay-imageZEISS Fieldshooting Weekend  500 S&W Funshooting

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon