Galtfeber 1200x630px

Galtfeber på Brusebäck

Oavsett hur mycket jakt man har upplevt runtom i världen, kan det vara en helt vanlig dag på hemmaplan som man minns bäst. Min Jakts Jens Ulrik Høgh skriver om en dag i norra Skåne som han inte glömmer i första taget…

Till reportaget >>

Aimpoint 1200x630px

Test – Aimpoint Micro H-2

Vi var i Bulgarien i december för att testa utrustning under en drevjakt på vildsvin. Det finns få tillfällen då utrustningen får bekänna färg på samma sätt som under en krävande vildsvinsjakt!

Till reportaget >>

Prylar 1200x630px

Nya jaktprylar!

Finns det något roligare att läsa om än nya, heta prylar? Självfallet hittar du de nya jaktprylarna först i Magasin Min Jakt! Klicka på bilden för att börja läsa…

Till reportaget >>

Sauer404_1200x630

Sauer 404 – Världspremiär!

Det har länge ryktats om ett nytt jaktgevär från Sauer och de flesta har förväntat sig en repeter som skulle vara en utveckling av modell 202. Nu är den här – Sauer 404. Vi är bland de första i världen att testa – på skjutbana och under jakt.

Till reportaget >>

IMG_4534

Trolle-Holm

Det är alltid med blandade känslor man går på årets sista jakt. Dels är det otroligt sorgligt när man sitter i bilen på morgonen och förnimmer sig bort till den lilla viltåkern den 16 augusti, solen håller på att gå upp och färga dagen med de sista sommar strålarna som på något visst sätt bär med sig ett aprikosfärgat löfte om höst. De första hundskallen på årets första drevjakt kommer till en när man slumrat till utanför Södertälje, man börjar gå igenom alla lyckade skott tillfällen, de misslyckade samt alla de gånger som det var så otroligt nära. Man blir glad när man tänker på alla nya vänner man skaffat sig under årets jakter och alla skratt som har delats.

Till Bloggen >>

IMG_4451

Jakobsberg

Jakter på Jakobsberg hör till en av årets höjdpunkter. Mest för det härliga gänget som jagar där. Ett gäng djursholmare som inte kan skjuta. Eller skjuta kan dom, men med att träffa, är det så där. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Rapphöns påLångtora med Min Jakt

En varm dag i september, rapphönsjakt på Långtora gård utanför Enköping. En skön dag som visar hur trevligt och socialt det kan vara med fågeljakt.
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon

Välkommen till Min Jakt!

Vill du följa oss på Facebook?

×