stolrygga 1200x630px

Sitt fint!

Vad sägs om en ny kompakt stolrygga på bara 2,4 kg från Classic Vapen som klarar en fullvuxen jägare på 129 pannor? Med breda bärremmar, skönt avlastande höftbälte och en genialiskt enkel och stabil konstruktion som kröns av en vadderad sittdyna? Vi visste väl att du också skulle gilla den!

Till reportaget >>

Prylarna 1200x630px

Nya jaktprylar!

De senaste jaktprylarna först – alltid i Magasin Min Jakt! Vi älskar prylar och gör allt för att hålla dig uppdaterad med de hetaste nyheterna!

Till reportaget >>

Skjutstödstävling1200x630

Vinn stabilt skjutstöd!

Vi skrev om stabila skjutstödet Primos Group Therapy Anchor i #7 2014 och fick många frågor om var man kunde köpa det. När vi berättade detta för Fondprodukter AB blev de så glada att de ställde upp med ett skjutstöd till en Facebooktävling för våra följare!

Till reportaget >>

m4s0n501
Jämthundar

Hundarnas hund.

Urax var namnet på urhunden i sagan om Barna Hedenhös. Urhunden är enligt de lärde en härstamning från en grupp vargar som tämjdes av människan i södra Kina för 16000 år sedan. Man har inte kunnat konstatera huvudsyftet med att tämja dessa vargar, men troligen gjordes det i stor omfattning på kort tid. Det som dock ligger närmast till hands är att man ganska snart fann att dessa hundar fungerade utmärkt som människoföda till diverse anrättningar.

Till Bloggen >>

gwolf40

Värnare, vargens största fiende.

I och med dagens informationssamhälle som vi lever i, kommer man i kontakt med mycket människor som man annars inte skulle ha nöjet att träffa. Av alla kommentarer, insändare och debattartiklar som jag läst genom åren kan jag bara dra en slutsats. Nämligen den att folk är spritt språngande galna och begåvningsnivån på vissa människor är långt under den som krävs för att öppna en dörr, göra fika eller se längre än vad ens näsa räcker. 

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Rapphöns påLångtora med Min Jakt

En varm dag i september, rapphönsjakt på Långtora gård utanför Enköping. En skön dag som visar hur trevligt och socialt det kan vara med fågeljakt.
overlay-imageRapphöns påLångtora med Min Jakt
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon