Smycken1200x630

Paula Lindgrens trofésmycken

En troféring formgiven av Paula Lindgren. Hon gör ringar, manschettknappar, armband och andra smycken av tomhylsor med sin speciella design. Hur gick det till när hon blev ett fenomen inom jakten?

Till reportaget >>

m4s0n501
Älgjakt1200x630

Rush till premiären

Nu är det läge för det som många anser vara det bästa på hela året – älgjakt! Det är den tiden när skogarna fylls av förväntan, är det din tur att fälla drömälgen i år?

Till reportaget >>

Hetaprylar1200x630

Nya heta jaktprylar!

Hösten är en härlig tid! Inte bara för att jaktåret drar igång på allvar – det kommer extra många nya, heta jaktprylar också!

Till reportaget >>

IMG_1998

Insjö-delikatesser, Frankrike och Vildfår

Jag var hemma i Sverige en sväng nu i juni för att hälsa på vänner och för att insupa den så omtalade svenska sommaren samt för att stilla det Svenska delikatess suget man bygger upp utomlands. Trots att det bara var några grader över nollan mestadels av tiden så hade jag det faktiskt riktigt trevligt. Jag åkte bland annat ut till min gamle vän Charlie för att jaga vildsvin samt att titta lite i taket. Det var mycket lyckat, i alla fall på den senare punkten. Det började med att vädret höll oss inne framför brasan, där vi stiftade bekantskap med en viss Nils-Oscar. Närmare bestämt 4 plattor av denne gudomligt goda herre från Södermanland. Det mötet ledde till att jag skulpterade om häckarna i trädgården, samtidigt som det bjöds på döds-metal i ett par hörselskydd med inbyggd radio, där kanal-bytar-knappen gett upp någon gång under 90-talet. Kul var det, men fint blev det i alla fall inte. 

Till Bloggen >>

m4s0n501

Kanal: MinJakt

Target -- snabba skott

I en grusgrop utanför Falkenberg smäller det oavbrutet -- det är Malisport och C-CAN som har fixat en bra dag för skytteträning. Reportaget hittar du på www.minjakt.se
overlay-imageTarget -- snabba skott
overlay-imageRåbock lockas fram
overlay-imageZEISS Fieldshooting Weekend  500 S&W Funshooting

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.

Facebook IconYouTube Icon