Ad

Sauer 101 Classic

Sauer visade upp sitt nya gevär på IWA mässan tidigare i år. Den är visserligen placerad i det lägre prissegmentet av Sauers sortiment men efter att ha skjutit med den kan vi konstatera att den fortfarande andas den kvalitet som Sauer är känd för. Sauer har bland annat i sin ”budget” modell visat att en sak tummar man inte på och det är precision. Sauer 101 finns i både syntet och valnöt. Idag är det träbössan som vi har nöjet att skjuta med på Ulfborgsskjutbana i Danmark. Denna skjutbana är en av Zeiss välanvänd testbanor där man skjuter på avstånd…

Till Reportaget >>

IMG_0475

Bali spearfishing

När klockan ringde vid 05.50 i morse var jag inte ett dugg förvånad därför att jag var redan vaken och hade varit det de senaste 24 h. Men det vara bara att be jetlagen dra åt skogen och sätta sig i en taxi bort till Sanur som ligger på östra sidan av Bali. Det var där jag skulle möta upp mina harpunerings kompisar för dagen. Jag stod och övervägde att ta med mig en tröja men sket i det eftersom att det var 25 grader ute redan kl 06.00. Självklart hade taxichauffören Balis kallaste AC och jag skakade som ett asplöv när jag kom fram. För, som svensk klagar man inte, speciellt inte över kyla.

Till Bloggen >>

Kanal: MinJakt

Råbock lockas fram

Vi var ute för att spana efter vildsvin, men vi kunde inte låta bli att plocka fram lockpipan när vi såg en lite råbock 300 meter bort. Efter ett par pip var han nära, riktigt nära.
overlay-imageRåbock lockas fram
overlay-imageZEISS Fieldshooting Weekend  500 S&W Funshooting
overlay-imageDuvjakt med Ulf Lindroth

Du måste vara medlem för att kunna ladda upp bilder.